Dýňová pomazánka – VEGAN
Krásný podzimní den moji příznivci,
Tak zase jedna chuťovečka pro podzimní večeře. Je to opravdu výborná pomazánka a zase nenáročná a velice chutná a i okem povzbudivá, protože je krásně žlutá:-)
Co potřebujeme:
- 1/2 dýně Hokaido
- 1 cibule
- 1 marinované tofu
- sůl
- kari
- 2 kávové lžíce Tahini
- 2 kávové lžíce Dyjonská hořčice
Dýni si očistíme od jader a na napaříme do měkka. Tofu nastrouháme na hrubo a přidáme nakrájenou cibuli. Napařenou dýni přidáme do misky s tofu i cibuli a dosadíme zbývající ingredience. Tyčovým mixérem rozmícháme do hladka. Je velice jemná a lehká v hodná na veškeré pečivo i bezlepkové varianty. Absolutní abstinence živočišných produktů uspokojí i veganskou část mých klientů 🙂
- Publikoval Martina Kopečná
- v kategorii Zdravé recepty od Martulky
- 22.10.2015 10:35
- Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Dýňová pomazánka – VEGAN
Kontakt
Bc. Martina Kopečná
Denisova 294/29, 779 00 Olomouc – 2. patro
Tel.: +420 731 472 971 Email:olomouckopecna@gmail.com
Nejnovější komentáře